Ministrul de Interne, Lucian Bode, a anunțat că trimite corpul de control la IPJ Bistriţa, pentru a investiga cazul femeii din Telciu care a fost agresată de soț în plină stradă, sub privirile trecătorilor.

Măsura vine după ce femeie a declarat că a depus mai multe plângeri la Poliţie și nu a fost luată în seamă.
„Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti“, a afirmat ministrul, precizând că după tragedia din Bacău a cerut o analiză a tuturor sesizărilor şi petiţiilor care reclamau posibile fapte de violenţă.

„Dacă după această tragedie nu analizăm, cu maximă atenţie, toate disfuncţionalităţile din sistem înseamnă că nu am învăţat nimic. Eu cred că am învţat din această nenorocire, o să vedeţi în perioada următoare măsuri. Am luat deja decizia de a face o analiză pe toate petiţiile”, a afirmat, luni, Lucian Bode, referindu-se la situaţia de la Oneşti, unde un bărbat a sechestrat doi muncitoti şi apoi i-a ucis.

Ministrul a afirmat că, în ciuda măsurilor pe care le-a dispus, s-a întâmplat cazul de la Bistriţa.

„Se întâmplă la 3 săptămâni de la Oneşti, unde doamna respctivă depusese petiţii. Poliţia nu a luat, din păcate, nicio măsură. La Bistriţa am decis să trimis Corpul de control”, a mai anuţat Bode, apreciind că ”este inadmisibil”.

Reamintim că o femeie a fost agresată în plină stradă, la Telciu, de către soțul de care intenționează să divorțeze.

Citește și:

(VIDEO) Imagini șocante la Telciu. Un bărbat își bate cu bestialitate soția în fața unui magazin din comună

UPDATE: Bărbatul care și-a bătut soția în plină stradă la Telciu a fost arestat preventiv

 

SPUNE-TI PAREREA