„4000 de companii din România sunt la un pas de a-și închide porțile și 25.000 de oameni să rămână fără un loc de muncă! Doar în Bistrița-Năsăud sunt 200!De ce? Din cauza ignoranței PNL-USR+, antreprenorii nu și-au primit banii de la guvern pentru programul Start-Up Nation, deși au făcut toate plățile pentru echipamente din banii lor.Aceștia au de plătit angajați, dobânzi la bancă pentru banii împrumutați pentru echipamente și spații pentru chirie, iar dacă nu vor primii banii promiși de Ministerul Economiei în curând, toată munca lor din ultimii ani va fi în zadar!“, a transmis deputatul PSD BN, Bogdan Ivan Gruia.

Acesta a precizat că peste 200 de tineri antreprenori sunt din Bistrița-Năsăud și a dat exemplul unui tânăr din Lunca Ilvei care are nevoie de bani pentru a-și continua proiectul pentru o ambulanță veterinară.

„În județul Bistrița-Năsăud sunt peste 200 de tineri antreprenori care așteaptă plățile de la Guvernul României, dar Claudiu Năsui îi tratează cu ignoranță!
Un exemplu este Dan Roman din Lunca Ilvei. Unul dintre tinerii care au capacitatea să aducă valoare României, dar așteaptă banii de la Ministerul Economiei pentru a-și putea continua proiectul inedit: o ambulanță veterinară“, a mai precizat Bogdan Ivan.

SPUNE-TI PAREREA