NetBet este o casă de pariuri de top din România, cu o gamă diversă de evenimente și modalități de pariere. Ei au o experiență vastă în multe țări din Vestul Europei și au venit recent pe piața noastră. Îi vedem destul de des cu reclame la televizor și pe toate site-urile din nișă, ceea ce înseamnă că aceștia investesc foarte mulți bani în marketing și doresc să fie într-o legătură continuă cu clienții lor.

Din ce în ce mai mult în ultima perioadă, multe case de pariuri și-au mutat parțial – unele în mod complet – activitatea în mediul online. Legea actuală le împiedică să aibă o capacitate mai mare de 30% în agențiile stradale, de aceea casele de pariuri vin cu oferte și bonusuri foarte bune, pentru a ieși în evidență în fața competiției. NetBet are o echipă extrem de competentă în spate care reușesc să ademenească o mulțime de jucători noi, cu ajutorul mai multor tehnici și beneficii pentru clienți.

Au un bonus foarte atractiv

NetBet au un bonus unic pentru România la ora actuală. Dacă activezi bonusul în cazino, poți primi până la 3000 RON bonus la primele 5 depuneri, dar și 300 de rotiri gratuite la unul dintre sloturile prestabilite. Mai mult decât atât, la Netbet Pariuri poți primi 500 RON bonus ca pariu gratuit, cu una dintre cele mai bune și accesibile condiții de rulaj dintre toate casele de pariuri. În plus, doar pentru înregistrare vei primi 40 de rotiri gratuite și încă 60 odată ce contul a fost verificat și validat.

Au cote foarte bune și un număr impresionant de jocuri în cazino

Dacă vorbim de pariuri sportive, atunci e bine de știut că NetBet au cote mai bune decât dacă am face media tuturor caselor de pariuri. Totodată, agenția are cel mai mare număr de jocuri în secția de cazino dintre toate casele de pariuri din România. NetBet ne oferă în gama sa cele mai iubite păcănele de către români, dintr-un total de câteva sute de opțiuni.

Au o aplicație foarte bine pusă la punct

Aplicația de la NetBet poate fi descărcată doar de pe site-ul lor și nu poate fi găsită pe nici un store. Compania a ales să își creeze propria aplicație și să o optimizeze cum au știut ei mai bine. Astfel, cu ajutorul aplicației avem oportunitatea să ne uităm la peste 25.000 de evenimente live pe lună, putem alege orice tip de sport dorim, putem folosi tracker-ul preinstalat în software, și multe altele.

SPUNE-TI PAREREA