Mulți dintre noi ne-am trezit pe timpul pandemiei că nu mai putem paria la una dintre casele de pariuri favorite. Astfel, am fost forțați, într-un mod sau altul, să găsim o soluție în mediul online, iar multe case de pariuri au intrat într-o competiție să atragă cât mai mulți clienți. Iar competiția nu poate decât să ne bucure, deoarece avem parte de bonusuri mari, cote foarte bune, un serviciu cu clienții calitativ, și așa mai departe.

În schimb, unii dintre noi nu au experiență cu pariurile online și au mai multe întrebări în privința lor, iar cele mai căutate pe Internet sunt următoarele:

Este legal să pariezi online?

Da, este cât se poate de legal. Atât timp cât urmezi lista publicată de ONJN (Oficiul Național pentru Jocurile de Noroc), nu vei avea probleme din punct de vedere legal. ONJN are o listă cu numele firmelor care au primit autorizație să își desfășoare activitatea pe teritoriul țării noastre. Mai mult decât atât, există și o listă neagră pe același portal, unde sunt expuse toate site-urile care nu au licență, unde nu ești protejat de lege.

Cum aleg o casă de pariuri?

Ca și în orice alt aspect al vieții, aici ține de gusturi. Unele case de pariuri au cote și oferte bune, în timp ce platforma lor online nu este foarte bine optimizată. E vorba de preferințele fiecăruia și ce tip de experiență dorește să aibă.

Cât de mulți bani trebuie să investesc?

Cel mai bun răspuns ar fi: cât de mult îți permiți să pierzi. Chiar dacă există pariori care practic trăiesc din asta, este greu, mai ales pentru un începător, să aibă profit constant. Sunt o mulțime de detalii care pot influența rezultatul unui meci și există o sumedenie de moduri de a paria, de la goluri până la numărul de cartonașe dintr-o repriză. Este important să te informezi cât mai mult cu putință și să pariezi o sumă constantă, cu un plan bine pus la punct.

Ce este un bonus de înscriere

Atunci când vei efectua prima depunere, în funcție de condițiile fiecărui site, vei primi un bonus de înscriere, acesta fiind adeseori de 100%. De exemplu, bonusul Betano pentru pariuri este de 100% pana la 500 RON.

Contează și unde îl activezi, deoarece multe case de pariuri au oferte de diferite dacă bonusul este pentru pariuri sportive, cazino sau poker. De multe ori, vei primi rotiri în plus dacă îl vei activa în secția cazino, dar fiecare bonus are anumite cerințe de rulare pentru a putea fi eliberat.

 

 

SPUNE-TI PAREREA