Bărbatul de 38 de ani care a pus pe jar autoritățile cu o amenințare cu bombă la sediul BCR din Bistrița a fost arestat pentru 30 de zile.

„În urma cercetărilor efectuate de polițiști din cadrul Biroului Arme, Explozivi și Substanțe Periculoase, împreună cu cei de la Acțiuni Speciale și Investigații Criminale, bărbatul a fost reținut pentru 24 de ore. Ieri, 15 martie, a fost prezentat instanței care a dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a acestuia”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Bistrița-Năsăud.

Reamintim că în data de 10 februarie, în jurul orei 13.40, bărbatul a sunat la 112, amenințând că a fost pus un dispozitiv exploziv la BCR. Autoritățile s-au mobilizat și au evacuat toate spațiile și birourile din zonă. În urma cercetărilor, s-a stabilit că a fost o alarmă falsă și bărbatul care a dat apelul a fost dientificat. În aceeași zi el a furat un telefon de la magazinul Orange de la Mall-ul din Bistrița și a fugit. Polițiștii au intrat în locuința sa pentru percheziții, dar bărbatul a devenit agitat și a fost testat cu aparatul DrugTest. Rezultatul testării a fost pozitiv și a fost transportat la spital, unde a rămas internat. Acesta și-a revenit, în cele din urmă, așa că a fost dus în arest.

SPUNE-TI PAREREA