Un eveniment privat, cu aproape 50 de persoane, a fost intrerupt noaptea trecută de polițiști și jandarmi la Colibița. Aceștia au aplicat sancțiuni în valoare de 22.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020.

,,În cursul nopţii trecute, efective din cadrul Inspectoratului Județean de Poliție Bistrița-Năsăud şi din cadrul Inspectoratului Județean de Jandarmi Bistrița-Năsăud au desfăşurat o acţiune în localitatea Colibița, pentru verificarea modului de respectare a măsurilor dispuse în contextul stării de alertă.

Astfel, forţele de ordine au intervenit la punctul de lucru al unui agent economic din Colibița, unde s-a constatat că se desfăşura un eveniment privat, în spaţiu închis, contrar prevederilor legale.

Având în vedere cele constatate, polițiștii și jandarmii au întrerupt evenimentul și au aplicat un număr de 46 de sancțiuni contravenționale, în cuantum de 22.000 de lei, pentru încălcare prevederilor Legii 55/2020, evenimentul respectiv fiind întrerupt.” au transmis reprezentanții IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA