Un medic de la UPU SMURD Bistrița și un cadru didactic a intrat în echipa social-democrată din Bistrița-Năsăud. Anunțul a fost făcut astăzi de către președintele executiv al organizației municipale, deputatul Daniel Suciu. Este vorba de medicul Tiberiu Tudor și de cadrul didactic Octavian Guiu.

Cred că, după 12 ani în care organizația municipală a avut un anumit statut, realitățile de astăzi ne obligă să facem un alt tip de politică la municipiul Bistrița și, cu mare drag, îi așteptăm pe bistrițeni să ni se alăture, în această echipă. Îl salut pe domnul doctor Tiberiu Tudor că a ales să ni se alăture. O să vedeți că mai avem surprize în perioada următoare, este loc pentru toată lumea care vrea să facă bine în municipiul Bistrița”, a declarat Daniel Suciu.

„PSD Bistrița are ușa deschisă pentru oamenii valoroși, cu expertiză și buni profesioniști. Mă bucur că unul dintre cei mai buni medici de urgență din regiune, Tiberiu Tudor, a ales să ni se alăture. De asemenea, mă bucur că Octavian Guiu, cadru didactic și absolvent de master în politici europene de mediu este alături de noi. Vom continua să deschidem această organizație oamenilor valoroși și orice propunere vom face pentru Bistrița se va baza pe expertiza profesioniștilor și după consultarea cu ei și cu bistrițenii”, a transmis deputatul PSD, ulterior, într-o postare pe Facebook.

SPUNE-TI PAREREA