Conflictul dintre primarul orașului Sângeorz-Băi, Traian Ogâgău și deputatul PSD, Daniel Suciu, a escaladat din nou zilele acestea. Cei doi se aflau într-un local din Sângeorz-Băi, când Traian Ogâgău a venit amenințător la masa lui Daniel Suciu. După o scurtă converație, Traian Ogâgău își pierde controlul și lovește masa cu un scaun, răsturnând un pahar de pe masa lui Daniel Suciu. Imaginile au fost surprinse de camerele de supraveghere și făcute publice pe facebook. Înregistrarea nu are sonor, dar Daniel Suciu spune că Ogâgău l-a înjurat și l-a amenințat. Incidentul s-a petrecut vineri, în jurul orei 17.00.
O a doua întâlnire între Daniel Suciu și Traian Ogâgău a avut loc și azi, iar Ogâgău s-ar fi aflat la masă cu secretarul general al PNL, Robert Sighiartău, dar și cu profesorul universitar Dorin Dobra.

Nu permit nimănui să mă amenințe și să mă înjure ca la ușa cortului doar pentru că nu-și poate controla nervii. Mai ales într-un local public și de față cu doamne. Dar lipsa controlului deja e o obișnuință și nici nu e treaba mea să îl domolesc, că mă gândesc că are și altele mai grave la activ. Că așa se întâmplă când își bagă necuratul coada, după incidentul de ieri după masă, azi pe la 11 ne-am întâlnit iar întâmplător, cu același repertoriu de cuvinte frumoase, doar că decibeli mai puțini. Mă gândesc că domnul secretar general PNL Robert Sighiartău și domnul profesor universitar Dorin Dobra, comesenii de azi, printre alții, l-au chemat să îi povestească despre preceptele biblice și că nu e frumos să facă circ în public. Ca-ntre prieteni, că doar nu mai sunt colegi de partid, cel puțin de ochii lumii. Am depus plângere penală, mă aștept ca instituțiile statului să își facă datoria“, a spus Daniel Suciu.

SPUNE-TI PAREREA