Foto: bistriteanul.ro

Un tânăr de 27 de ani s-a prăbușit în gol de pe acoperișul unui bloc de pe srada Andrei Mureșanu din Bistrița. Acesta efectua reparații la sistemul pluvial al blocului și nu avea echipament de protecție.
La fața locului a intervenit un echipaj de terapie intensivă mobilă SMURD, care l-a preluat și l-a transportat la spital. Tânărul era inconștient la momentul sosirii echipajelor medicale. Ulterior, și-a recăpătat cunoștința, dar prezenta multiple fracturi și leziuni. Acesta a fost transportat la spital în stare gravă.
Poliția s-a sesizat în acest caz, iar pe fir a intrat și Inspectoratul Teritorial de Muncă

„Polițiștii au fost sesizați cu privire la faptul că pe stada Andrei Mureșanu din Bistrița, un bărbat de 27 de ani a căzut de la înălțime. Cazul a fost preluat de polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice care desfășoară verificări pentru a stabili cu exactitate împrejurările în care a avut loc evenimentul.

Conform primelor date, tânărul ar fi desfășurat reparații la sistemul pluvial al unui bloc de locuințe, iar la un moment a căzut de pe acoperiș. A fost preluat și transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale.

În cauză a fost sesizat Inspectoratul Teritorial de Muncă pentru efectuarea de verificări de specialitate“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA