Un autotren cu porci s-a răsturnat în localitatea Piatra Fântânele. La fața locului au intervenit Garda de Intervenție Prundu Bârgăului și o automacara de la Detașamentul de Pompieri Bistrița.

Cele două persoane din cabina autotrenului au reușit să iasă singure din habitaclu.

Garda de Intervenție Prundu Bârgăului intervine în localitatea Piatra Fântânele la un accident rutier – un autotren care transporta porcine s-a răsturnat. Din primele informații, cele doua persoane din cabina autotrenului au ieșit din habitaclu, sunt conștiente.În sprijin a fost direcționata automacaraua de la Detașamentul de Pompieri Bistrița”, transmite ISU BN.

UPDATE: Echipajul de prim ajutor SMURD a preluat de la locul accidentului un bărbat în vârstă de aproximativ 50 de ani cu leziuni la nivelul capului, toracelui și unui membru superior. A fost stabilizat și tramsportat la UPU SMURD Bistrița.

În autotren se aflau peste 600 de porcine dintre care, aproximativ 500 au fost găsite vii. Pompierii au procedat la extragerea tuturor porcilor care erau transportați in cuști special amenajate, iar cei care au supraviețuit urmează sa fie preluati de alt mijloc de transport pus la dispoziție de societatea de care aparțin.

In aceste momente se lucrează pentru repunerea autotrenului pe roti, în vederea eliberării partii carosabile.

SPUNE-TI PAREREA