Un accident rutier a avut loc în această seară în comuna Salva din Bistrița-Năsăud. Un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp și șoferul a rămas încarcerat, fiind extras de către pompieri. Au intervenit la caz modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și echipajul de terapie intensivă mobilă SMURD. Conform primelor informații transmise de ISU BN, victima a fost găsită inconștientă.

„Drumul Național 17D este blocat ca urmare a unui accident rutier care a avut loc în această seară- un autoturism a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate.

Conform primelor date, un autoturism condus de un bărbat de 53 de ani, din Năsăud, a intrat în coliziune cu un stâlp de electricitate. Din impact, autovehiculul a fost proiectat în gardul unui imobil.

Intervin la fața locului polițiștii de la Rutieră -Poliția Orașului Năsăud și cei de la Secția 6 Poliție Rurală Năsăud care efectuează cercetări pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și împrejurărilor în care a avut loc evenimentul“, a transmis IPJ BN.

Echipajele de intervenție au găsit victima pe scaunul din dreapta, inconstientă, cu respirație. Bărbatul în vârstă de 53 de ani a fost extras din autoturism (nu era incarcerat) și predat echipajelor medicale, de prim ajutor, ulterior echipajului de terapie intensiva mobila SMURD. Bărbatul prezintă un traumatism cranian sever, iar echipajul cu medic lucrează pentru stabilizare în vederea evacuării victimei spre o unitate spitalicească. În momentul preluării de către echipajul TIM, victima era semiconștientă“, a completat ISU BN.

SPUNE-TI PAREREA