Actuala coaliție aflată la guvernare funcționează după principiul unei expresii celebre spusă de o fostă deputată PDL- „Ciocu mic că acum noi suntem la putere“, a spus senatorul PSD BN, Ioan Deneș.
„După ce prin bugetul de stat au refuzat să respecte legile în vigoare privind pensiile ,alocațiile ,salariile a venit rândul tăierilor și la banii necesari pentru invesțiile din localități(drumuri,canalizări,dispensare, etc).
Toate amendamentele propuse la bugetul de stat au fost respinse de actuala majoritate PNL, USR, UDMR“, a mai transmis Deneș.

2 COMENTARII

 1. MAI PNL-istilor si ” hastagurilor ” … chemati-i inapoi in tara pe toti ” diaspo-virusatii ” care v-au sprijinit sa iesiti la butoane , sa vina inapoi in tzara, sa puna osul si sa munceasca ptr aceasta, daca tot vor si au de gand sa se inapoieze vreodata… ” cand va fi bine ” .
  Muncind ptr altii… niciodata Romania nu va deveni ceea ce isi doresc ei . Toti si-au pus coada pe spinare ca vaca muscata de streche si au plecat sa le faca altora plusvaloare… sa le asigure alora contributia ptr pensii si salarii… si asteapta sa vina indaratu-lea doar cand va fi bine si la noi… SAU CAND SE IFECTEAZA DE CORONAVIRUS , ca doara este roman si ” hare drepturi ” . ASTIA VOTEAZA EI PTR NOI … !!!
  Au plecat toti si ne-au lasat pe cap plozii si batranii lor , sa-i tinem noi din banii nostri publici, la care astia nu contribuie cu absolut NIMIC !
  FAINA OPTICA !

 2. Mai LIBERALILOR SI ACOLITILOR VOSTRI DE DREAPTA CAPITAISTO-TERORISTA ,
  voi cu teoria voastra cu posibiitatea ramenrii pana la 70 de ani la ” munca ” ati facut un MARE RAHAT . In general, ati iesit castigatori la alegeri ptr ca toti tinerii nostri ,IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII … v-au votat pe voi ma … Ati inceut sa ” restructurati posturile din domeniul public ” si cine credeti voi ca VOR FI RESTRUCTURATI SI DATI AFARA DIN SERVICII ALTII DECAT TINERETUL MA… si vor ramane in posturi, in continuare, toti hodorogii si fliostorogii… pana se duc direct in coparseu… MAI ALES CEI CARE SUNT TOT FELUL DE SEFI, SEFUTZI SI SEFULETZI … SI CARE NU DESFASOARA ACTIVITATI GRELE, RISCANTE … SI CARE IN GENERAL STAU INTR-UN ” PATUTZ CALD ” … ! TOTI VOR MERGE PE IDEIA CA TINERETUL SE POATE REPROFILA SI RECALIFICA IN ALTE DOMENII … si vor restructura posturile detinute de acestia .
  MA… SI TIERETUL ASTA PROST IMPREUNA CU DIASPO-VIRUSATII , AU PUS BOTUL ! In loc sa-i fortzatzti sa plece la pensie inca si mai repede decat 65 de ani, sa le permiteti pensionarea la 63 de ani barbatilor si la 60 femeilor, sa creati locuri de munca tineretului, acesta acuma este obligat sa-si ia lumea in cap si sa plece efectiv din tzara, sa-si caute alte locuri de munca prin strainatati , ca aici in tzara IOC LOCURI DE MUNCA .
  ASTA ATI FACUT VOI CU IDEILE ASTEA ALE VOASTRE LIBERALE TAMPITE … !

SPUNE-TI PAREREA