Grav accident în localitatea Rodna unde au intervenit un echipaj de pompieri, unul de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ.

La locul accidentului salvatorii au găsit patru victime, dintre care una în stop cardio-respirator și prinsă între fiarele mașinii.

“Echipajele au găsit la locul accidentului, trei victime dintre care doua conștiente, cooperante și una prinsă între fiarele contorsionate ale autoturismului în stop cardio respirator. Victima a fost extrasă și predată echipajului medical care a început protocolul de resuscitare”, transmite ISU BN.

UPDATE: Șoferul ar fi avut viteză mare, conform martorilor, gonind în zona blocurilor din Rodna, pe Drumul Național, cu peste 100 km/h. A intrat într-un stâlp de înaltă tensiune de pe marginea drumului.

“Din ultimele informații primite, în accident au fost implicate 4 victime: trei dintre acestea (doi tineri în vârstă de 19 ani, respectiv 22 de ani și un tânăr  în vârstă de 18 ani) conștiente și cooperante cu leziuni care nu le-au pus viața în pericol. Toate trei vor fi transportate la spital pentru mai multe investigații medicale. Din păcate, în ciuda eforturilor depuse de salvatori, cea de-a patra victimă, în vârstă de 18 ani, a fost declarată decedată la fața locului”, a transmis ISU BN. 

 

Revenim cu mai multe detalii.

Foto: Mesager24

SPUNE-TI PAREREA