PSD a depus 2626 de amendamente la legea bugetuui de stat , amendament discutate cu comunitățile și funadmentate după nevoile oamenilor din toată România, a declarat deputatul PSD BN, Bogdan Ivan, într-o conferință de presă.

„La nivelul județului nostru s-au depus 240 de amendamente la legea bugetului de stat, care într-un simulacru evident de democrație, au fost votat de actuala putere în bloc pentru a fi respinse și, inclusiv parlamentarii jduețului Bistrița-Năsăud, au votat pentru respingerea acestor amendamente în cadrul comisiilor lor. Sunt foarte curios cum vor vota la dezbaterea finală , pentru că amendamentele noastre sunt discutate cu comunitățile locale, sunt dicutate cu oamenii care au cea mai mare aplecare asupra nevoilor din comunități. Și vorbesc de toți primarii județului nostru, indiferent de culoaea politică“, a spus Bogdan Ivan.

În perioada guvernării Partidului Social Democrat, din totalul de peste 450 de proiecte de dezvoltare din Bistrița-Năsăud, pentru primarii Partidului Național Liberal au fost finanțate 124 de proiecte, ca să închidem acest mit al faptului că atunci când a fost stânga la guvernare a dat bani doar pentur comunitățile conduse de primari PSD. Și venim, pe de cealaltă parte astăzi, după o lună și jumătate de guvernare de dreapta, în care au fost „finanțate“, mult și extrem de mult două mari proiecte: un proiect la Tiha Bârgăului, accesat de primăria de acolo pe fonduri de mediu – panouri solare pentru casele care nu au acces la rețeaua electrică și bani pentru studii pentru centura ocolitoare a Becleanului.
În rest zero. Ăsta este bugetul actualei guvernări, cel de austeritate maximă, cel de subdezvoltare și în cazul Ministerului Dezvoltării cifrele sunt cele care nu mint. Pe noua hotărâre de buget, PNDL va avea cu 19,2% mai puțin decât în anul 2020, care, și așa, a avut cu peste 30% mai puțin decât în anul 2019. Așa că, astăzi, prin tot ceea ce fac actualii guvernați, prin ignore-ul pe care îl dau primarilor, președințiilor de consilii județene, comunităților locale, arată faptul că au o cu totul altă agendă decât cea reală a oamenilor.
Concluzia după analiza proiectului de buget, am ajuns la o concluzie foarte simplă: actuala guvernare de dreapta declară război oamenilor și românilor din clasa de mijloc“, a mai concluzionat Bogdan Ivan

3 COMENTARII

  1. Dooomnul Balan, dumeata esti ca o ” msca “… unde te afla lumea… acolo te lasa… Dumitale nu-ti da nimeni ” declaratii de razboi ” ptr ca esti chiar ” simpatic rau ” ! Te pricepi in toate, dai solutii la toate… si cred ca Iiescu este copil mic pe langa ” logoreia ” dumitale . No… sa nu te superi… ca mie chiar imi esti simpatic !

SPUNE-TI PAREREA