Pentru persoanele care trebuie să călătorească în diferite țări străine în interes de afaceri, în mod evident, călătoriile de tipul business travel sunt un lucru cât se poate de firesc, pentru că angajatorii lor le oferă toate condițiile pentru o călătorie perfectă.

Există însă și persoane care și-ar dori să poată pleca într-un City Break, iar din acest motiv, se întreabă dacă este posibil ca pentru o astfel de călătorie să opteze pentru serviciul de business travel, oferit de către o agenție de turism, pentru a se bucura de facilitățile de care de obicei au parte cei care călătoresc în interes de afaceri.

Ei bine, unele agenții de turism le oferă această posibilitate și celor care optează pentru un City Break, în timp ce alte agenții de turism le oferă posibilitatea de a se bucura de această facilitate doar celor care călătoresc în interes de afaceri.

Datorită însă tuturor facilităților pe care le are incluse călătoria la business travel, mai mult ca sigur că, deși mulți sunt cei care prima dată s-au gândit serios la această soluție, se pare că acum încep să renunțe la ea din cauza costurilor.

Costurile mai mari pe care ar trebui să le suporte pentru a beneficia de un astfel de serviciu, reprezintă cel mai important motiv datorită căruia, cei care își doresc un City Break într-unul dintre cele mai frumoase orașe europene, aleg totuși soluția de a opta pentru bilete ieftine de avion.

Odată ajunși la destinație, atât cei care au beneficiat de serviciul de business travel cât și cei care au optat pentru cele mai ieftine bilete de avion, tot aceleași locuri le vor putea explora.

Există persoane cărora le face plăcere să viziteze orașe străine renumite, motiv datorită căruia, decât să opteze pentru un City Break la business travel unde să plătească mai mulți bani pentru o călătorie cu avionul la cele mai înalte standarde, mai bine preferă să caute cele mai ieftine bilete de avion, iar în acest fel economisesc mai mulți bani, pe care ii vor putea folosi pentru a-și plăti biletele și pentru următoarea călatorie.

 

SPUNE-TI PAREREA