Jandarmii au intervenit luni la o altercație între doi frați, într-unul din cartierele Bistriței. După un schimb de replici, cei doi s-au luat la bătaie, folosindu-se unul de un lemn, iar altul de un topor. A fost solicitat inclusiv un echipaj medical, dar cei doi au refuzat transportul la spital.

„Jandarmii din cadrul Detașamentului 1 Mobil Bistrița au intervenit luni seara într-unul din cartierele municipiului Bistrița, unde doi bărbați au provocat un scandal care a culminat cu o altercație între aceștia.
Ajunși la fața locului, jandarmii au aplanat conflictul și au constatat faptul că pe fondul consumului de alcool, după un schimb dur de replici doi frați de 43, respectiv 35 de ani, au ajuns la violențe. Având un conflict mai vechi fratele mai mare l-a lovit inițial cu un lemn în zona capului, celălalt atacându-l la rândul său cu un topor în zona umărului. Totodată, au fost distruse mai multe bunuri din locuința acestuia.
Jandarmii au întocmit pe numele celor doi bărbați actele de sesizare pentru infracțiunile: loviri sau alte violențe, distrugere și amenințare, acte care au fost înaintate Poliției pentru continuarea cercetărilor.
La fața locului a fost solicitat și un echipaj medical dar cei în cauză au refuzat transportul la spital“, se arată într-un comunicat de presă.

SPUNE-TI PAREREA