Cadouri și mărțișoare unicat, realizate manual, vor fi expuse în perioada 24 februarie-8 martie, în centrul Bistriței. „Artizanii primăverii“ sunt artiștii din cadrul asociației Produs în Bistrița-Năsăud și, prin creațiile lor, vor da viață acestei sărbători.

Sărbătorim iubirea, primăvara, feminitatea cu produse inspirate din poveștile locului, realizate de cei ce le cunosc semnificația și menirea. 
Cu rădăcini străvechi sau mai apropiate vremurilor noastre, Dragobetele, Mărțișorul și Ziua Femeii au un numitor comun: celebrează renașterea, dragostea, vitalitatea.
Între 24 februarie – 8 Martie, în inima cetății, Artizanii primăverii 🇷🇴 Produs în Bistrița-Năsăud 🇷🇴 dau viață miturilor și simbolurilor prin creații meșteșugite cu suflet.
Pentru noi, inventivitatea nu are limite și tradiția e la ea acasă. Cadouri și mărțișoare unicat, realizate manual, tradiționale sau de inspirație tradițională, cu tușe moderne sau inspirate din natură vor face, cu siguranță, ființele dragi să se simtă speciale“, a transmis Asociația Produs în Bistrița-Năsăud.

Detalii și povestea celor 3 sărbători aici!

SPUNE-TI PAREREA