“Bătaia de joc a ministrului economiei, Claudiu Năsui, la adresa a peste 27.000 de firme românești, nu poate rămâne nesancționată!

Pentru haosul instituțional provocat din cauza incompetenței sale, pentru tentativa de fraudă masivă care a subminat sprijinul destinat IMM-urilor, pentru seria scandalurilor pe care le-a provocat, ministrul Claudiu Năsui trebuie să plece!

 Moțiunea simplă a PSD la adresa ministrului Claudiu Năsui denunță:

Frauda căreia i-au căzut victime 27.000 de mii de firme.

Așa zisa plângere penală făcut de ministrul Năsui la DNA pentru ” suspiciuni de fraudă la granturile de 550 de milioane de euro” nu reprezintă decât o tentativă disperată de deturnare a atenției și de mascare a faptului că atât el, cât și un apropiat al său, au avut acces și au intervenit pe platforma informatică destinată înscrierii firmelor care voiau să aplice pentru Măsura 3 – granturi nerambursabile de până la 200.000 de euro/companie. 

 Fapt este că JUMĂTATE dintre proiectele câștigătoare au fost înscrise în ULTIMA ZI, după intervențiile pe platforma informatică a ministrului Năsui și apropiatului său care n-avea niciun drept – respectiv Paul Ene, președinte al USR Sector 4.

 Iresponsabilitatea ministrului Năsui care a dat acces unor persoane străine de minister la documente oficiale și sistemele informatice ale ministerului, respectiv lui Paul Ene, președinte USR sect. 4.

 Incapacitatea ministrului USR Năsui care se ceartă cu ministrul PNL Popescu și nu reușește, de aproape două luni de la preluarea mandatului, să despartă, legal, ministerul Economiei de ministerul Energiei, fapt ce paralizează activitatea ambelor instituții. 

 În proiectele de înființare și organizare, la anexe, sunt trecut aceleași entități și la un minister și la altul, în pofida prevederilor legale clare.

 Impostura morală a ministrului Năsui, care a promovat pe funcții de răspundere colaboratori dovediți ai fostei Securități”, transmite PSD BN. 

1 COMENTARIU

  1. Am auzit ca de amu incolo… SE VA INSTITUI SALUTUL CU PICIORUL ” CALCAI IN CALCAI “… CA SA NU MAI STEA ” salutantzii ” … FATA IN FATA … deoarece ati vazut de exemplu si la ” Siosioaca ” ce fel de masca poarta , prin – sau pe la marginile careia pot trece ” sporii pandemiei ” in voia lor… ! Stand C*r in C*r … si dand ” calcai in calcai “… este o varianta mai sigura decat ” cot in cot ” ( cum ii doare pe astia ) !

SPUNE-TI PAREREA