Trei bărbați au suferit răni grave și au fost transportați la spital în urma unui accident rutier în care au fost implicate două autoturisme. La caz au intervenit modulul SMURD de la Secția de Pompieri Năsăud și un echipaj de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița-Năsăud. 

„Echipajele medicale – 1 SMURD și 2 SAJ BN au găsit la locul accidentului patru victime o femeie, in vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv trei bărbați cu vârste de 21, 46, respectiv 74 ani. 

Femeia prezenta excoriatii și leziuni ușoare, a fost evaluata din punct de vedere medical și a refuzat transportul la spital. 

Cei trei bărbați prezentau multiple leziuni și traumatisme ( craniene, faciale, toracice și la nivelul membrelor), au fost preluați de echipajele medicale, au fost stabilizați și urmează să fie transportați la spital pentru investigații și îngrijiri medicale suplimentare. 

Pompierii militari năsăudeni au asigurat masurile API, respectiv sablarea carosabilului in vederea reluării circulației în condiții normale”, a transmus ISU BN. 

UPDATE IPJ BN: În această dimineața polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud au intervenit la un accident rutier pe Drumul Național 17 în localitatea Cepari.

S-a constatat faptul că în accidentul rutier au fost implicate două autoturisme care au colizionat frontal, rezultând rănirea a patru persoane.Trei dintre aceste fiind transportate la spital pentru continuarea investigațiilor medicale.

Conducătorii autoturismelor, un bărbat de 21 de ani din Dumitra și o femeie de 30 de ani din Parva, au fost testați cu aparatul etilotest rezultatele fiind negative.

Cercetările sunt continuate de către polițiștii din cadrul Poliției orașului Năsăud fiind întocmit un dosar penal cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă.

.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA