Un bărbat din Feldru a intrat prin efracție într-o casă din Blăjenii de Sus de unde a furat o cutie cu bunuri în valoare de aproximativ 10.000 de lei. 

Acesta a fost văzut de către polițiști făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistrița, având asupra sa bunurile furate.

“La orele amiezii, în 21 februarie a.c., un bărbat de 42 de ani din Feldru, ar fi pătruns prin efracție, într-un imobil din localitatea Blăjenii de Sus. De aici ar fi sustras o cutie de valori cauzând un prejudiciu de aproximativ 10.000 lei.

La scurt timp după comiterea faptei, în localitatea Blăjenii de Jos, polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean au identificat bărbatul, făcând autostopul, în încercarea de a se deplasa în municipiul Bistrița, având asupra sa bunurile sustrase.

Astfel, polițiștii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Beclean au întocmit un dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat și au luat măsura reţinerii pe o durată de 24 ore a bărbatului. Ulterior a fost dispusă măsura arestării preventive pentru 30 de zile de către Parchetului de pe lângă Judecătoria Beclean.

Prejudiciul a fost recuperat, fiind restituit persoanelor vătămate. Cercetările sunt continuate de către polițiștii Secției 4 Poliție Rurală Beclean în cadrul unui dosar penal cu privire la fapta de furt calificat”, transmite IPJ BN. 

 

SPUNE-TI PAREREA