Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, s-a vaccinat în această dimineață cu unul dintre vaccinurile anti-Covid-19.

Îmi doresc foarte mult să reintrăm în normalitate și știu că acest gest al vaccinării este cel mai important pas! Am așteptat cu toții să apară vaccinul anti-CoVid-19, ținând cont de toate cele întâmplate în ultimul an. Campania de vaccinare este șansa reală de a ne recâștiga viețile, de a ne reapropia de cei dragi.
Sunt foarte mulțumit de personalul din cadrul centrelor de vaccinare. După luni de muncă asiduă, în prima linie în lupta cu combaterea pandemiei, acum îi rog să mai facă încă un gest de forță și să sprijine campania de vaccinare. Le sunt, ca întotdeauna, recunoscător pentru eroismul dovedit de toți acești profesioniști alături de care vom ieși învingători din lupta cu pandemia.
Să nu uităm, totuși, că până ce vom scăpa de lupta cu Coronavirusul, trebuie să respectăm în continuare regulile sanitare recomandate pentru a evita infecția“, este mesajul transmis de prefect.

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA