Mediul online din România a explodat în ultimii ani, iar din ce în ce mai mulți români au acces la Internet. Pe lângă beneficiile lesne de înțeles, avem și altele mai puțin evidente, cum ar fi dezvoltarea pieței de pariuri sportive.

Așadar, în ultimii am văzut cum au apărut o mulțime de case de pariuri online, lucru ce nu poate decât să ne bucure. Așa cum e în orice industrie, cu cât va fi mai multă competiție, cu atât vor apărea mai multe oferte, iar noi, clienții, vom avea doar de câștigat.

Sunt câteva lucruri pe care o casă de pariuri online le poate face pentru a atrage noi clienți și pentru a îi păstra pe cei vechi. Ele sunt reprezentate, de cele mai multe ori, de bonusuri mari, de relaxarea termenilor de rulaj ai bonusului, de îmbunătățirea interfeței (să fie cât mai ușoară de folosit pentru client), de adăugirea unor noi secții, modalități de pariere, de depunere și așa mai departe. Cu toate acestea, vom observa că unele case de pariuri au ales să introducă concepte inovative, pe care le veți afla în acest articol.

Cele mai bune case de pariuri online pe live

Majoritatea caselor de pariuri din România au oferte îndeajuns de bune să acapareze noi clienți, dar nu toate oferă o gamă largă și, totodată, eficientă când vine vorba de partea de Live. Conform unor persoane care își petrec foarte mult timp pe astfel de site-uri, cele mai bune case de pariuri online sunt:

  1. 888
  2. Betfair
  3. Betano

Sunt sigur că nu putem fi toți de acord cu această listă, dar există argumente bune care să o susțină.

Grupul 888

Grupul 888 este activ pe piața mondială de mai bine de 10 ani și reprezintă una dintre cele mai vechi case de pariuri online din lume. Ei au o experiență de neegalat în industria jocurilor de noroc, iar acest lucru este vizibil din toate punctele de vedere. Site 888 pariuri răspunde foarte rapid, este ușor de folosit și foarte intuitiv, unde aveți o selecție completă de jocuri, de la cele sportive până la casino și sloturi.

Betfair

Betfair este o casă de pariuri veche, care datează încă din anul 2000, ea fiind creată și dezvoltată de către Andrew Black și Edward Wray. Pe lângă beneficiile clasice pe care toate casele de pariuri le oferă, la Betfair găsim și Betting Exchange, unde cotele sunt oferite de clienți, către clienți. Astfel, casa este doar un portal pentru jucători, în acest caz.

Betano

Betano a ajuns în lista noastră din cauză că este printre singurele case de pariuri care s-a extins extrem de mult pe teritoriul României, într-o perioadă scurtă de timp. Iar acest lucru este vizibil pe secția Live, deoarece ei au investit serios în platforma lor online, oferindu-ne o interfață clară și simplă.

SPUNE-TI PAREREA