Primarul comunei Căianu Mic, Paul Știr, a avut azi o întâlnire reprezentanți ai ISU BN, în cadrul căreia a discutat despre achiziția unei autospeciale de intervenție pentru combaterea incendiilor.

Investim în gestionarea situațiilor de urgență!Strategia de dezvoltare a comunei Căianu Mic pentru perioada următoare, cuprinde ample investiții în domeniul gestionării unor situații de urgență!
Anul acesta, vom demara lucrările de modernizare și extindere la sediul administrativ al primăriei! Acest proiect prevede amenajarea și dotarea unor spații pentru buna functionare și organizare a serviciului pentru situații de urgență, amenajarea unei remize pentru autospeciala de intervenții (mașina de pompieri), precum și amenajarea și dotarea unui cabinet medical administrat de Primăria Căianu Mic!
Astăzi, la sediul primăriei, am avut o discuție cu reprezentanți ai ISU BN în urma căreia putem desprinde următoarea concluzie: se impune necesitatea achiziționării unei autospeciale de intervenții pentru comuna noastră și nu numai!
Astfel, în paralel cu implementarea proiectului de modernizare și extindere la sediul primăriei, vom demara și procedurile de achiziție publică a unei autospeciale de intervenție pentru combaterea incendiilor!“, a transmis Paul Știr.

Citește și:

 

500 000 de euro, pentru reabilitarea a două cămine culturale din Căianu Mic. Internet gratuit, mașină de pompieri și cabinet medical, printre obiectivele primarului Paul Știr

SPUNE-TI PAREREA