Un tânăr de 26 de ani a fost oprit în trafic în această noapte, în jurul orei 03.30, în cadrul unei acțiuni preventive și de monitorizare a traficului rutier, derulate de către polițiștii Biroului Rutier. Acesta a fost testat și s-a constatat rezultatul a ieșit pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Bărbatului i s-a întocmit dosar penal și a fost amendat și cu suma de 500 de lei.

A fost identificat conducătorul auto, un tânăr de 26 de ani, din Bistrița, iar în urma testării cu aparatul DRUG TEST 5000, rezultatul a fost pozitiv în cazul substanței Methamphetamine. Cel în cauză a fost condus la spital pentru a-i fi recoltate mostre biologice în vederea stabilirii cu exactitate a substanței psihoactive.

În urma celor constatate, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau altor substanțe, iar cercetările sunt continuate de către polițiști din cadrul Biroului Rutier. Cel în cauză a fost sancționat contravențional pentru încălcarea prevederilor Legii nr.55/2020, cuantumul sancțiunii fiind de 500 de lei“, a transmis IPJ BN, în legătură cu acest caz.

SPUNE-TI PAREREA