Intervenția unui pompier bistrițean, aflat în timpul liber pe pârtia din Toplița, a fost esențială pentru un tânăr care a suferit un accident grav în timp ce se dădea cu aca de snowboard. Emanuel Ionuț Floroaie este un pompier avansat înainte de termen pentru misiunile sale excepționale. 

„Un tânăr în vârstă de 18 ani, începător în ale sporturilor de iarnă, a suferit un accident în timp ce era pe placa de snowboard. S-a izbit puternic de un stâlp de la marginea pârtiei și a căzut ca secerat, agonizând de durere. 

Pasionat de sporturi de iarnă, Ionuț a văzut ce s-a întâmplat și a realizat ca s-ar putea să fie probleme serioase. Nu se înșelase, tânărul prezenta o fractură de tibie și peroneu..

Alături de un salvamontist, pompierul salvator bistrițean a imobilizat piciorul tânărului și l-au predat echipajului SMURD de la ISU Harghita. În puținele minute până la sosirea echipajului paramedical, pompierul bistrițean și salvamontistul au asistat tânărul, orice manevră nepotrivită risca să provoace dureri suplimentare crunte..

Deși plutonierul Emanuel – Ionut Floroaie este la începutul carierei, acest detaliu nu l-a oprit din a ne face mândri în repetate rânduri, el fiind avansat în gradul următor înainte de termen în luna decembrie pentru rezultate minunate în misiunile încredințate. Suntem singuri că nu se va opri aici! Felicitări, Ionuț !”, a transmis ISU BN. 

SPUNE-TI PAREREA