Dacă te-ai plictisit de filmele de pe Netflix sau de alte activități în casă, conectează-te cu lumea largă – și chiar cu celebritățile tale preferate – prin Twitch. Dacă ai un cont recent Twitch sau ești în căutare de conținut nou, atunci e cazul să explorezi lista noastră pentru a afla care sunt cei mai celebri streamer de pe Twitch. Distracția oferită de aceștia e garantată.
Am împărțit această listă în funcție de jocuri, iar majoritatea celor de pe lista noastră sunt vedete din sport, așa că sunt șanse mari ca numele să-ți fie cunoscute!

Dacă nu ești pasionat de diversele rețele de socializate, poți oricând să îți faci cont pe https://jocuricazinouri.com/ și să te distrezi încercând să câștigi premii în bani.

I. Fortnite

Dacă ești fan Fornite, aruncă o privire la următoarele nume.

Dele Alli, Tottenham

Urmăritori: 127.457

De ce să îl urmărești: vei avea o perspectivă nouă asupra modului în care un jucător de fotbal din Premier League își petrece timpul liber, alături mijlocașul lui Spurs, Alli, care își transmite live jocuri Fortnite și Call of Duty (COD). Pare de necrezut? Ei bine, e real. Cine nu și-ar dori să-i vadă pe Alli și pe colegul său Kevin de Bruyne glumind, în timp ce îi doboară pe inamici?

Mesut Ozil, Arsenal

Urmăritori: 169.097

De ce să îl urmărești: un alt sportiv pasionat de Fortnite. Fotbalistul Arsenal Ozil este destul de renumit pentru dragostea sa pentru jocuri, are chiar propria sa echipă de e-sport. Se pare că Ozil ar avea la activ cel puțin câteva mii de ore de Fortnite. Postarea sa „Mesut Ozil joacă Fortnite” a atras peste 90.000 de vizualizări.

Blake Snell, Tampa Bay Rays

Urmăritori: 29.655

De ce să îl urmărești: Snell, pitcherul lui Chatty Tampa Bay Rays, publică jocurile destul de regulat. Pe lângă clipurile Fortnite și Call of Duty, te poți aștepta la o mulțime de conversații despre baseball, glume, discuții despre câini, muzică și, bineînțeles, Snell jucând în MLB The Show 20.

II. Call of Duty

Dacă Call of Duty este mai mult pe stilul tău, atunci fii atent la următoarele nume.

JuJu Smith-Schuster, Pittsburgh Steelers

Urmăritori: 116.516

De ce să îl urmărești: Smith-Schuster din NFL este o prezență veche când vine vorba de Twitch. De ani de zile își prezintă publicului abilitățile de COD.

Juju adoră să se conecteze cu fanii săi și cu siguranță ai șansa pertinent de a primi un sfat în timp ce vedeta din Pittsburgh Steelers vorbește prin jocul său în echipă. Să-l urmărești pe JuJu Smith-Schuster este o alegere perfectă dacă ești fan al fotbalului American, jucătorul fiind extrem de apropiat de fanii săi, acordându-I chiar în viața reală într-o sesiune de jocuri live de la Madden NFL 20.

 Karl Anthony Towns, Minnesota Timberwolves

Urmăritori: 60.279

De ce să îl urmărești: fanii înrăiți ai COD pot urmări una dintre vedetele lor preferate din NBA distrându-se cu jocul său preferat.

Centrul T-Wolves și-a văzut din nefericire propria viață de familie afectată de focarul COVID-19, așa că este posibil să nu existe conținut nou pentru o vreme. Cu toate acestea, te poți delecta cu o mulțime de imagini de arhivă care îți vor oferi o perspectivă excelentă asupra jocului și a jucătorului.

Meyers Leonard, Miami Heat

Urmăritori: 33.712

De ce să îl urmărești: dacă vrei un flux COD cu o mulțime de actualizări regulate, atunci Leonard este omul tău. Fan al Modern Warfare, atacantului din Miami Heat este extrem de distractiv și entuziast. Jucătorul nu se teme să-și arate priceperea în joc, de altfel, vei putea chiar să vizualizezi un montaj video cu cele mai importante momente ale sale.

III. FIFA

Iată un cont de urmat pentru fanii FIFA.

David Meyler, fost jucător de fotbal

Urmăritori: 91.784

De ce să îl urmărești: Poate îți amintești de Meyler din timpul în care acesta a jucat fotbal pentru cluburile englezești Hull City, Reading și Sunderland. Sau poate nu. Fostul internațional al Republicii Irlanda și-a transferat abilitățile de pe teren pentru a deveni un jucător FIFA de nivel înalt. Ia în considerare ideile sale, culese din experiențele din viața reală.

IV. League of Legends

Gordon Hayward, Boston Celtics

Urmăritori: 74.796

De ce să îl urmărești: vei avea parte de o mulțime de discuții sincere cu un jucător serios, despre toate lucrurile posibile – de la League of Legends, până la Hearthstone. Vei avea parte și de Fortnite din când în când.

Pe lângă faptul că vorbește despre toate lucrurile imaginabile, Hayward, fan pasionat al jocurilor video dezvăluie momente din cariera sa din NBA, răspunzând la întrebările fanilor. Cine este mai greu de învins: Kevin Durant sau Lebron James? Va trebui să-i urmărești canalul pentru a afla.

V. Various

Câteva alte conturi excelente despre jocuri de urmat de la sportivi celebri.

Demetrious Johnson, luptător MMA

Urmăritori: 168.453

De ce să îl urmărești: știi că cineva este serios când are un microfon adecvat. Lasă-l pe fostul luptător să te ghideze, să-ți vorbească și să pună în tema cu echipa sa, în jocuri multi-jucător, sau first person-shooter Escape from Tarkov.

Trevor May, Minnesota Twins

Urmăritori: 171.874

De ce să îl urmărești: află ce gândește pitcherul Major League Baseball May despre recreația sa virtuală în MLB The Show 20. Dacă îți lipsește baseball-ul, nimic nu va suplini mai bine acest dor decât să fii alături de Trevor May în timp ce acesta își transmite jocurile le online. Ca bonus, vestitul jucător nu se sfiește să răspundă la toate întrebările fanilor.

 

 

 

SPUNE-TI PAREREA