BPN (Biroul Politic Național) al PNL a validat în mod unanim propunerea lui Adrian Crișan în funcția de președinte al Agenției Naționale Anti-Doping. 

Adrian Crișan, multiplul campion național la tenis de masă, a primit validare în mod unanim. Bistrițeanul este, de astăzi, președintele Agenției Naționale Anti-Doping și are funcția de secretar de stat.

„Multiplul campion național la tenis de masă, bistrițeanul Adrian Crișan, propunerea PNL BN pentru funcția de președinte al Agenției Naționale Anti-Doping (cu rang de secretar de stat), a primit validare unanimă în cadrul Biroului Politic Național al Partidului Național Liberal.

Este o recunoaștere și un imbold pentru toți sportivii care au, timp de decenii, rezultate deosebite fără a apela la substanțe interzise. De exemplu, Adrian Crișan adusese tenisului de masă masculin din țara noastră prima medalie europeană după 52 de ani. 

Îi urez mult succes în asigurarea unui climat competițional curat pentru mișcarea sportivă din România!”, transmite Ioan Turc, primarul municipiului Bistrița.

SPUNE-TI PAREREA