Doi tineri din Tureac, respectiv Poiana Ștampei, aau fost reținuți pentru 24 de ore, de către polițiștii Secției 2, la scurt timp după ce au furat un bulldog francez din apropierea unei locuințe.

Conform unui comunicat al IPJ BN, la data de 9 februarie, în urma investigațiilor efectuate, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului au dispus reținerea pentru 24 a unui tânăr de 24 de ani, din Poiana Ștampei și a unui tânăr de 19 ani, din Tureac, bănuiți de comiterea unui furt. În cursul zilei de astăzi, cei doi vor fi prezentați Parchetului de pe lângă Judecătoria Bistrița, în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Tinerii au fost depistați de polițiști în trafic, la scurt timp după ce ar fi sustras un câine din rasa Buldog francez, din apropierea unei locuințe din Prundu Bârgăului. Cei doi se deplasau pe Drumul Județean 172D, cu un autoturism înmatriculat în județul Suceava, iar la un moment dat ar fi oprit în apropierea unui imobil, ar fi sustras câinele și și-ar fi continuat deplasarea înspre județul Suceava.
Cei doi au fost depistați în scurt timp, pe raza localității Piatra Fântânele, iar în urma controlului efectuat, în portbagaj a fost găsit câinele care a fost încredințat proprietarului. Polițiștii Secției 2 Poliției Rurală Prundu Bârgăului au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul comiterii infracțiunii de furt.

SPUNE-TI PAREREA