CFR Calatori a pus în circulație, începând din 8 februarie, 42 de trenuri noi de navetă, destinate transportului spre/dinspre localitățile cu centre de invațământ. Dintre aceste, 6 au stații în Bistrița-Năsăud.

Este vorba de : R 4142 Bistrița Nord- Deda, R 4143 Deda- Bistrița Nord, R 4483 Ilva Mică- Beclean pe Someș, R 4484 Dej Călători- Ilva Mică,R 4702 Beclean pe Someș- Ilva Mică și R 4703 Ilva Mică- Cluj Napoca.

Purtarea mășii de protecție la bordul trenurilor CFR Călatori este obligatorie pe toată durata călătoriei, precum și în zonele de așteptare a trenurilor – stații de cale ferată, peroane, săli de așteptare.

Conducerea CFR recomandă elevilor procurarea abonamentelor din stațiile CFR sau procurarea online a biletelor de tren pentru a evita aglomerația la ghișee/casele de bilete.0
Întrucât este necesară verificarea/validarea calității de elev, ID-ul elevului se poate elibera doar în stațiile CFR prin crearea unui profil de utilizator și e valabil pe parcursul întregului an școlar: https://www.cfrcalatori.ro/comunicate/bilete-de-tren-online-pentru-studenti-si-elevi/

De asemenea, CFR recomandă tuturor călătorilor procurarea biletelor din timp pentru a avea o predictibilitate a cererii de transport, inclusiv a persoanelor care au abonamente și autorizații și pentru a ne putea astfel dimensiona cât mai bine capacitatea trenurilor la numărul de locuri solicitat.

Biletele pot fi achiziționate de pe următoarele canale: online de pe www.cfrcalatori.ro; de la automatele de vânzare bilete din gări; și dacă nu este posibil altfel, direct de la casele de bilete din gări și distribuitori autorizați (agenții de turism), unde este recomandată păstrarea distanței față de celelalte persoane.

SPUNE-TI PAREREA