O jucătoare valoroasă adusă din Giorgia va ocupa poziția de fundaș la echipa de fotbal feminin a Heniu Prundu Bârgăului. 

„Suntem încantați să vă anunțăm că o valoroasă jucătoare din Georgia s-a alăturat deja lotului Heniului!

Componentă a nationalei Under 19 și a celei de senioare a țării sale natale, NINO Gurielidze (18 ani) este un fundaș experimentat.
A început să joace fotbal la vârsta de 12 ani, unicul său club fiind FC “Norchi Dinamo Tbilisi”. Pasul spre Liga întâi de fotbal feminin din România și ACS Heniu Prundu Bârgăului fiind primul extrem de important pentru Nino.

NINO GURIELIDZE, fundaș ACS Heniu Prundu Bârgăului: „Timp de aproape un an, am urmărit evoluția echipei ACS Heniu Prundu Bârgăului iar acum mă bucur că sunt aici. Mi-a fost greu să îmi părăsesc țara însă în același timp mi-am dorit să joc pentru Heniu. Sunt hotărâtă să mă acomodez cât mai repede, să joc cat mai bine și să ajut echipa. Faptul că aici se muncește intens pentru performanță mă motivează și mai mult. ”

CĂLIN SVOBODA, antrenor principal ACS Heniu Prundu Bârgăului: „Este o jucătoare pe care o urmăresc de mult timp, mi-a plăcut jocul său simplu și sunt convins că se va plia perfect pe cerințele jocului nostru pe faza de apărare. Îmi doresc să se integreze cât mai repede la echipă și împreună sa ne atingem obiectivele.”

Bine ai venit!”, a prezentat clubul noua jucătoare.

Foto/info: Facebook/ACS HENIU Prundu Bârgăului.

SPUNE-TI PAREREA