Anul 2021 a venit cu schimbări în conducerea Rombat, singurul producător de baterii și acumulatori din Romania, lider pe piața romaneasca inca din anul 1997.

Pentru Rombat anul 2021 începe cu o schimbare în ceea ce privește echipa de conducere. Persoana care și-a dedicat întreaga carieră firmei Rombat și care a condus echipa ce a asigurat succesul de astăzi al companiei a ajuns la momentul în care spune “La revedere”. Directorul General Ioan Repede a decis să se pensioneze începând cu data de 15 februarie 2021, după o perioadă de peste 41 de ani petrecuți numai în cadrul companiei Rombat“, se arată într-un comunicat de presă transmis de companie.

Conform comunicatului, într-un mesaj adresat tuturor colaboratorilor, Ioan Repede a declarat:
„Doresc să vă mulțumesc pe această cale pentru colaborarea fructuoasă avută de-a lungul anilor; pentru mine personal a fost o adevarată plăcere să lucram împreună!”

Începand cu data de 15 februarie 2021, poziția de Director General al Rombat SA va fi ocupată Alin Romulus Ioanes. Cu o experienţă de peste 40 de ani pe piaţa din România şi cu milioane de baterii
vândute în peste 41 de ţări, ROMBAT este lider naţional în ceea ce priveşte producţia de
baterii pentru vehicule, maşini şi utilaje.
ROMBAT este parte a grupului sud-african METAIR Investments Limited, al treilea
producător de pe piaţa de baterii din Europa, Orientul Mijlociu şi Africa.
Mai multe informaţii găsiţi pe site-ul nostru www.rombat.ro.

SPUNE-TI PAREREA