Un tânăr de 19 ani, beat și drogat la volan, a fost prins de polițiști pe o stradă din Bistrița. Acesta nu a oprit la semnalele polițiștilor și a încercat să scape fugind pe un câmp. 

„La data de 31 ianuarie a.c., în cadrul acțiunilor preventive desfășurate, polițiștii au efectuat semnale regulamentare de oprire unui autoturism care circula pe o stradă din municipiul Bistrița. Conducătorul auto și-a continuat deplasarea, iar la un moment dat a oprit, a coborât din autoturism și a fugit pe un câmp, fiind imediat prins și imobilizat de polițiștii Biroului de Ordine Publică.

 

Acesta a fost identificat ca fiind un tânăr de 19 ani, din Bistrița. A fost testat cu aparatul etilotest, iar valoarea indicată a fost 0,17 mg/l alcool pur în aerul expirat. Totodată, a fost testat cu aparatul DRUG-TEST, rezultatul fiind pozitiv și a fost condus la spital, unde i-au fost recoltate probe pentru determinarea cu exactitate a substanțelor psihoactive consumate.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal și continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul sub influența unor substanțe psihoactive”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ BN. 

SPUNE-TI PAREREA