O familie din Suceava a trăit clipe groaznice după ce bebelușul lor de doar șase săptămâni a fost scufundat în cristelniță și nu a mai reacționa corespunzător.

Bebelușul a fost scufundat în cristelniță așa cum decurge botezul tradițional, dar în momentul în care a fost scos, nu a mai reacționat corespunzător, iar familia s-a panicat. Aceștia au apelat imediat numărul unic de Urgență 112.

Ceremonia de botez a fost oficiată la Biserica „Sfinţii Constantin şi Elena”, din cartierul Zamca al municipiului Suceava.

La fața locului a intervenit un echipaj SMURD și au găsit bebelușul în stop cardio-respirator și i-au aplicat manevre de resuscitare. Inima bebelușului a început să bată din nou și a fost transportat la Spitalul Județean Suceava.

În urma stopului cardio-respirator, bebelușul a fost internat la Terapie Intensivă. Medicii comunică faptul că starea bebelușului se poate agrava în orele următoare, fiindcă creierul micuțului nu a mai primit oxigen în decursul a câteva zeci de minute și acest lucru îi poate afecta sănătatea pe viitor.

SPUNE-TI PAREREA