Echipajele ISU și IPJ BN au intervenit pe centura Bistriței (Drumul Cetății) la un accident grav. Un bărbat de 65 de ani a fost lovit de mașină.

În urma impactului, bărbatul de 65 de ani, pieton, a fost găsit conștient și cooperant, dar cu traumatism cranian și facial sever. Nu i s-a putut face etilotest, astfel că a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale și prelevarea unor probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

„În această seară, polițiștii Biroului Rutier au intervenit pentru efectuarea de cercetări în vederea stabilirii cauzei și a împrejurărilor exacte în care a avut loc un accident rutier.

În municipiul Bistrița, un bărbat de 65 de ani, din localitate, pieton, a fost accidentat de un autoturism care circula pe strada Drumul Cetății, pe direcția Bistrița-Viișoara și care era condus de un bărbat de 47 de ani, din Târgu Mureș. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ. Pietonul datorită stării de sănătate nu a putut fi testat, fiind transportat la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale și recoltarea unei probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând ca cercetările să stabilească modul de producere al evenimentului rutier”, transmite IPJ BN. 

SPUNE-TI PAREREA