Președintele Klaus Iohannis a fost criticat de jurnaliștii din presa națională după ce a fost văzut la schi, pe pârtia Păltiniș, la doar o zi după ce transmisese regretele sale față de tragedia de la Institutul „Matei Balș“ din Capitală, unde șase oameni au murit, unii dintre ei fiind găsiți carbonizați, în urma incendiului.
Conform imaginilor difuzate de Antena3, Klaus Iohannis, echipat în costum complet de schi, s-a oprit din schiat și a avut un scurt dialog cu jurnaliștii care filmau.
Jurnalist: Cum e la schi, domnule preşedinte? Klaus Iohannis: Bună ziua. E foarte bine. Vă invit să veniţi! Jurnalist: Cum e zăpada la Păltiniş? Klaus Iohannis: Astăzi e destul de bine. Vă doresc o zi frumoasă!

Administrația Prezidențială nu a dorit să facă niciun comentariu legat de vizita președintelui în stațiunea Păltiniș, aflată în apropiere de Sibiu.

2 COMENTARII

  1. Daca domnul Presedinte alegea DOMENIUL SCHIABIL de pe PARTIA COCOS cu siguranta scapa de criticile sudistilor manati strategic sa-i ia urma . NO !

  2. Mai, sunteti culmea ! Nu presedintele statului trebuie sa se ocupe de solutionarea tragediei respective. Ce trebuia sa faca, sa stea si sa cante ” rei iezi cucuiezi ” la portile spitalului ? Aoclo, de problema respectiva sunt organele abilitate, care se ocupa si iau masurile care se impun , functie de posibilitatile materiale si sociale pe care le avem in tzara. N-avem conditiile Occidentului si nici Americii sau Extremului Orient…
    Si presedintele este ” om ” si impreuna cu familia, are dreptul si el la cate o zi de recreere … Nu inseamna ca daca-i anumit ” sef ” la o anumita structura, ala trebuie sa stea ” CUC ” toata ziua si noaptea planton langa telefoane , la biroul sau, ori sa ” danseze tzontzoroiu ” la portile alora care iau masuri sa remedieze ceva, undeva …
    Eu nu sunt fan Johannis si nici al partidului a carui presedinte este … dar cu problema asta nu va dau dreptate si nu va impartasesc aceast punct de vedere .

SPUNE-TI PAREREA