Într-o conferință de presă susținută vineri de deputații PSD Bistrița-Năsăud, Daniel Suciu și Bogdan Ivan Gruia, aceștia au comentat episodul otrăvirii Doinei Pană când aceasta era Ministrul Apelor și Pădurilor. 

Daniel Suciu și Bogdan Ivan Gruia, deputați PSD de Bistrița-Năsăud, au răspuns întrebării jurnalistului Alin Cordoș în cadrul conferinței de presă de vineri și au comentat episodul otrăvirii Doinei Pană cu mercur, în momentul otrăvirii fiind demnitar al statului român.

Expertiza “întârziată” 

“Mi se pare incredibil că a durat aproape trei ani de zile ca o instituție a statului să spună negru pe alb că un om a fost otrăvit. Nu un politician, nu un deputat, nu un ministru ci un om înainte de toate. Este cu atât mai grav cu cât acest om era la momentul respectiv demnitar al statului român. Doamna Pană are toată susținerea noastră. Alte comentarii, alte declarații, și observați că nici domnia sa nu a comentat suplimentar pentru că este un dosar în curs, dați-ne voie să nu facem”, spune Daniel Suciu. 

Bogdan Ivan Gruia susține că acest act a fost o formă de atac terorist asupra Doinei Pană.

Este o situație care m-a lăsat mască. Consider că e o formă de atac terorist pentru că vorbim de un membru al Guvernului la momentul respectiv. Nu văd nicio diferență între a otrăvi pe cineva, lent, cu aceeași finalitate de a muri, și un atac armat. Este de o gravitate extremă. Tergiversarea acestei expertize nu o înțeleg. Nu pot decât să îi urez sănătate doamnei Doina Pană și să sper că instituțiile statului își vor face treaba”, declară Bogdan Ivan Gruia.

SPUNE-TI PAREREA