Ionuț Simionca, liderul PMP din Bistrița-Năsăud, a susținut joi o conferință de presă în care își arăta disponibilitatea de a conlucra cu actualii parlamentari, susținând că a acumulat experiență și nu ține cont de culoarea politică. 

Simionca a luat un scor foarte bun la alegerile parlamentare din decembrie, dar astrele nu s-au aliniat cum ar fi trebuit, iar PMP nu a scos un scor de Parlament pe țară, așa că Ionuț Simionca a rămas acasă, la Bistrița, unde vrea să se implice.

”Îmi arăt disponibilitatea de a mă pune în folosul comunităţii prin a-i sprijini pe actualii parlamentari. Indiferent de culoarea politică, politicienii trebuie să lupte pentru cetăţeni. S-au terminat alegerile şi trebuie să arătăm unitate, solidaritate, să punem umărul la o administraţie bună şi la o guvernare sănătoasă. Tot ce am învăţat în cei patru ani de Parlament, fiind unul dintre cei mai activi parlamentari şi cel mai harnic din Bistriţa-Năsăud, poate fi pus în folosul comunităţii”, a declarat Ionuț Simionca în conferința de presă.

Acesta aduce aminte de proiectul Autostrada Nordului și declară că luptele politice nu sunt dorite de bistrițeni, iar munca in folosul comunității ar trebui să fie făcută fără culoare politică.

SPUNE-TI PAREREA