Foto cu caracter ilustrativ

Organizația PSD Bistrița-Năsăud a transmis un comunicat de presă în care critică vehement modalitatea în care se realizează campania de vaccinare. Conform unui raport, peste 1.300 de persoane care urmau să fie vaccinate în etapa a treia apar, în săptămâna 15 – 23 ianuarie, ca vaccinate, după cum a precizat chiar ministrul Sănătății, Vlad Voiculescu.

PSD îi va chema la audieri pe cei responsabili de haosul campaniei de vaccinare!
Cei responsabili de campania de vaccinare trebuie să răspundă în fața națiunii pentru haosul creat.
PSD îi va chema la audieri, în Comisia de Sănătate din Senat, pe cei care trebuie să explice blocajele din campania de vaccinare și maniera criminală în care indivizi cu expunere mică în fața pandemiei s-au vaccinat peste rând, zădărnicind astfel șansa de imunizare și implicit de supraviețuire a unor persoane categorii foarte vulnerabile.
În acest moment procesul de vaccinare se desfășoară într-o manieră criminală. Persoanele vulnerabile, bătrânii sunt duși la coada vaccinării, în timp ce pilele, cunoștințele sunt vaccinate peste rând.
Cei care ar fi trebuit să fie vaccinați prioritar în etapa a II-a pentru că sunt vulnerabili sau foarte expuși în fața virusului (bătrânii peste 65 de ani, cei cu afecțiuni cronice sau profesorii) au devenit minoritari față de excepțiile introduse fără nicio noimă în etapa a II-a“, a transmis PSD Bistrița-Năsăud.

2 COMENTARII

  1. Ar trebui in Runda a II-a, fara nici o ” pila ” sa fie vaccinati toti cei care muncesc cu public si in spatiul public ( banci, magazine comerciale, scoli, camine, gradinite, politie, jandarmerie, pompieri… etc. )
    Fara suparare, dar oricum batranii stau cam pe acasa izolati… si mai pot astepta ptr Runda a III-a … Ce folos vom avea daca vor ” muri ” cei din ” linia I-a “… si vor ramane toti acesti ” batrani ” sa se autointretina singuri … ? Nu-i mai corect si mai bine sa fie invers ?
    Nu doreste nimeni sa moara, dar haideti sa vedem un pic ordinea importantei sociale a fiecaruia … De exemplu Dvs stiti la la tzi.gani , in familie prima data mananca barbatii din familie care ” muncesc ” si duc banii in casa, apoi copiii si daca mai ramane ceva, apoi femeile … si ultima data batranii ( si asta nu pentru ca nu si i-ar iubi pe unii mai tare sau mai putin ) ??? De ce oare ?!

SPUNE-TI PAREREA