Un bărbat din Mehedinți a încercat să urce în trenul aflat în mișcare în apropiere de Șintereag. S-a dezechilibrat și s-a ales cu traumatisme.

La locul accidentului a intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Beclean și a acordat asistență în vârstă de aproximativ 32 de ani, în apropierea gării CFR din Sintereag.

“Victima a fost stabilizată și transportată la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri si investigații medicale, a transmis ISU BN. 

Prezenta suspiciune de fractură de col femural și suspiciune de fractură de bazin, precum și traumatisme de coloană vertebrală și cranio-cerebral”, transmite Inspectoratul pentru Situații de Urgență Bistrița-Năsăud.

IPJ BN: Bărbat, 32 ani din Strehaia, jud. Mehedinți s-a dezechilibrat în timp ce încerca să urce într-un tren în mișcare din gara Șintereag. Acesta a suferit leziuni la nivelul membrelor inferioare.

S-a întocmit dosar penal pentru fapta de vătămare corporală din culpă, dosar preluat de către poliția transporturi feroviare.

SPUNE-TI PAREREA