Două noi centre de vaccinare vor fi deschise în Bistrița-Năsăud începând cu data de 8 februarie, unul la Bistrița, pentru profesori și altul la Beclean.

Prefectul județului Bistrița-Năsăud, Stelian Dolha, a anunțat că odată cu deschiderea acestor centre de vaccinare a ajunge în județ și vaccinul Moderna. Momentan se lucrează doar cu Pfizer, iar zilnic se vaccinează un număr de 180 de persoane.

Centrul nou de vaccinare de la Bistrița dedicat exclusiv profesorilor din județul Bistrița-Năsăud va funcționa la Centrul SVSU, aparținând de Primăria Bistrița.

,,Din data de 8 februarie, va intra și al doilea vaccin în România, Moderna. Va ajunge și în județul Bistrița-Năsăud. Din acea dată deschidem două centre noi, unul la Beclean și unul la Bistrița. Pentru centrul de la Beclean se vor putea înscrie din data de opt, iar la Bistrița, centrul va funcționa la Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență (SVSU) care aparține de Primăria Bistrița. La acest centru din Bistrița, din data de 8 februarie, se vor putea vaccina doar profesorii. La Beclean, unde în prima fază vom intra cu un flux de vaccinare, apoi cu două, acolo se vor putea înscrie și vaccina cei care se încadrează în etapa a doua și pe urmă cei din etapa a treia. O să le avem diferențiate pentru că intrăm pe al doilea vaccin, pe Moderna”, spune Stelian Dolha.

 

SPUNE-TI PAREREA