Psihologul clinician al Asociației Autism Europa Bistrița, Ana Dragu, a creat o carte interactivă pentru copii despre vaccin.

Ana Dragu a reușit să creeze o carte interactivă pe înțelesul copiilor și să explice fenomenul visulului care a acaparat Planeta și, mai mult, vorbește despre vaccin.

Bistrițeanca a trecut și ea prin simptomele Sars-Cov-2, explicând exact ce a simțit.

“Pentru cine nu crede în COVID, iată ce simptome am avut/am:

1. Febră și frisoane

2. Dureri musculare puternice, toți mușchii, toate încheieturile, inclusiv călcâiele, niciodată nu am avut așa dureri musculare/de ligamente

3. Dureri de cap, dureri de RINICHI teribile, motiv pentru care am crezut inițial că e o infecție renală și am fost tratată cu antibiotice

4. Lipsa poftei de mâncare – până în punctul în care abia dacă beam un ceai pe zi

5. Dureri de spate

6. Amețeli și vertij, astea s-au instalat acum când credeam că am scăpat de simptome.

7. Somnolență

Inițial am crezut că mă doare spatele, apoi am crezut că e infecție la rinichi din cauza durerilor acute. În final s-a dovedit că e COVID.

Dacă aveți simptome de orice fel faceți un test Real Time PCR, nu stați. Dacă nu pentru voi, măcar pentru a nu infecta pe alții.

Pe mine m-a sunat și DSP-ul și mă verifică zilnic de mai multe ori și Poliția….probabil are dreptate doamna Andron și polițiștii preferă să mă știe în casă 🙂 știut fiind faptul că sunt p ericol public”, scria Ana Dragu. 

“Am creat o poveste socială pentru copii în general, dar în special pentru copiii cu nevoi speciale E o cărticică și cu jocuri, și cu imagini de colorat și cu informații pe înțelesull celor mici”, transmite Ana Dragu. 

Cartea Virusului poate fi găsită AICI

1 COMENTARIU

SPUNE-TI PAREREA