Echipajul de prim ajutor și echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD intervin în municipiul Bistrița pe strada Libertății la un accident rutier. 

Din primele informații, două persoane au nevoie de îngrijiri medicale. 

UPDATE: Echipajele de intervenție au găsit la locul indicat două victime de sex masculin, conștiente cooperante, a transmis ISU BN. I

Echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD a preluat un bărbat în vârstă de aproximativ 25 de ani cu un traumatism cranian și alte leziuni. A fost stabilizat de echipajul medical și transportat la UPU SMURD Bistrița pentru îngrijiri medicale și tratament de specialitate. 

Cealaltă victimă a fost preluată de paramedicii care încadrează echipajul de prim ajutor SMURD și a primit asistență la locul accidentului. Acesta a refuzat transportul la spital.

UPDATE 2: Conform unei informări transmise de IPJ BN, în evenimentul rutier au fost implicate trei autoturisme. Un vehicul condus de un bărbat de 31 de ani din Bistrița a colizionat un alt autoturism condus de un tânăr de 26 de ani din Bistrița, care în urma impactului a fost rănit. Ulterior autoturismul primului conducător a fost proiectat intr-un alt vehicul parcat pe trotuar.Cei doi șoferi au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ.Polițiștii rutieri continuă cercetările, în cadrul unui dosar penal întocmit cu privire la fapta de vătămare corporală din culpă, pentru stabilirea modului de producere a evenimentului.

SPUNE-TI PAREREA