Spitalul Județean de Urgență Bistrița trece printr-o nouă etapă de modificări și optimizări ample.

Consiliul Județean Bistrița-Năsăud investește în creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului, prin realizarea unei fațade ventilate pentru creșterea siguranței la foc, protejarea tuturor ferestrelor cu un sistem parasolar, înlocuirea întregului sistem de iluminat din interior cu Led, dar și optimizarea funcționării sistemului de încălzire a celor trei corpuri de clădire, montarea de sisteme de climatizare și amenajarea în parcare a unor puncte de reîncărcare electrică.

“Lucrăm la un proiect amplu pentru Spitalul Județean de Urgență Bistrița, după #InvestițiiÎnSănătate importante, care au fost de mare folos în această perioadă dificilă. 

 Este vorba de creșterea eficienței energetice a clădirii Spitalului, prin realizarea unei fațade ventilate pentru creșterea siguranței la foc, protejarea tuturor ferestrelor cu un sistem parasolar, înlocuirea întregului sistem de iluminat din interior cu Led, dar și optimizarea funcționării sistemului de încălzire a celor 3 corpuri de clădire, montarea de sisteme de climatizare și amenajarea în parcare a unor puncte de reîncărcare electrică. 

#InvestițieÎnSănătate la care lucrăm împreună cu echipa condusă de managerul Spitalului, Gabriel Lazany, pentru obținerea de fonduri europene.

• Suntem alături de pacienți și cadrele medicale, #ContinuândMunca!”, transmite Emil Radu Moldovan, Președintele Consiliului Județean Bistrița-Năsăud.

SPUNE-TI PAREREA