Revoltă în comuna Șanț, după distribuirea lemnelor de foc către populație. Actualul primar, Marian Forogău, este acuzat că a distribuit lemne, diecreționar, celor care l-au votat, pedepsindu-i pe cei care l-au votat pe contracandidatul său, David Szabo, fiul fostului primar, Ioan Szabo.

Frig afară, frig și în casele șănțenilor. „Uitați” de primarul Marian Forogău, oamenii își caută singuri de griji!
Ai votat la alegerile locale Forogău, ai lemne! Nu ai votat, te descurci cum poți!
Nici nu a ajuns bine la putere, că primarul comunei Șanț își tratează comunitatea în funcție de culoarea politică. Votanții liberali s-au văzut cu găinile încălțate și cu foc în sobe, iar susținătorii lui David Szabo îngheață de frig în case!
Chiar dacă au depus cereri pentru lemne de foc, primarul Forogău se face că plouă și oferă lemnele doar celor care l-au votat. Încă există în comună șănțeni care nu l-au votat, iar în 2020 nu au beneficiat de nici un metru cub de lemn… Sau dacă au tras lozul norocos, votanții lui David Szabo primesc doar 3.5 metri cub de lemn, în loc de 5 metri cub cât li s-ar cuveni în mod normal!
Domnule Forogău, vă aducem aminte că sunteți primarul tuturor șănțenilor, nu doar a celor care v-au votat!“, este mesajul transmis prin intermediul organizației PSD din comuna Șanț, care a luat atitudine în favoarea șănțenilor neîndreptățiți.

Marian Forogău s-a apărat, spunând că el va fi mereu primarul tuturor șănțenilor, dar a recunoscut că au apărut unele „greșeli de măsurătoare“.

„Pentru unii nu s-a terminat campania electorala, eu nu am timp să stau să răspund acuzațiilor mincinoase„, s-a apărat Forogău.

Acesta a precizat, pe de altă parte, că a distribuit lemne tuturor, dar că nu e vina lui dacă „s-a întâmplat să fie o măsurătoare greșită“.

El a mai afirmat că va mai distribui lemn pentru încă 180 de persoane, iar celor care au constatat că nu au cantitatea corectă, le va trimite reprezentanți ai ocolului silvic să refacă măsurătorile.

Primarul comunei Șanț spune că a distribuit peste 4000 de metri cubi tuturor șănțenilor, nu 1000, cum era inițial prevăzut, și nu a făcut nicio diferență între cei care au votat cu el sau cu contracandidatul său.

SPUNE-TI PAREREA