Un accident rutier a avut loc în această după-amiază în localitatea Jelna, unde un șofer de 18 ani a colizionat cu două mașini, cinduse de persoane mai în vârstă.

La caz a intervenit echipajul de prim ajutor SMURD de la Detașamentul de Pompieri Bistrița, preluând o victimă în vârstă de 67 de ani, conștientă și cooperantă. Din primele date oeferite IPJ BN, tânărul șofer a pierdut controlul volanului și a intra în coliziune cu un alt autoturism, condud de bărbatul de 67 de ani. Victimă colaterală a fost și un al treilea șofer, în vârstă de 82 de ani, din Jelna. Niciunul dintre cei trei nu consumaseră alcool la volan.

Au fost identificați trei conducători auto implicați în evenimentul rutier. Un tânăr de 18 ani, din Bistrița, care în timp ce conducea un autoturism, pe Drumul Județean 173 prin localitatea Jelna a colizionat un alt autoturism condus de un bărbat de 67 de ani din Bistrița, ulterior accidentând un alt autoturism condus de un bărbat de 82 de ani din Jelna.

Conducătorii auto au fost testați cu aparatul etilotest, rezultatul fiind negativ pentru toți șoferii implicați. Conducătorul de 67 de ani a fost transportat la spital.

A fost dispusă măsura reținerii permisului de conducere șoferului de 18 ani, fiind totodată întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, în vederea stabilirii circumstanțelor producerii evenimentului rutier“, a transmis IPJ BN în legătură cu acest caz.

SPUNE-TI PAREREA