Deputatul PSD, Daniel Suciu, a adresat o interpelare ministrului educației, Sorin Câmpeanu, în care i-a adus în vedere managementul defectuos din Bistrița-Năsăud, în ceea ce privește organizarea ofertei educaționale pentru anul școlar 2021-2022.

Nu cred că există în țară un inspector școlar mai încăpățânat, mai obedient politic și mai lipsit de transparență! Așa cum am promis, azi am trimis o interpelare ministrului educației, cu speranța ca măcar clasele de arhitectură și muzică să fie salvate. După ce am citit interviul lui Mihai Mureșan, îmi dau seama că pentru el copiii sunt doar statistică, lui trebuie să îi dea cifrele bine, nimic altceva. Îl mai sfătuiesc și pe domnul Ioan Turc, președintele PNL, să se gândească de două ori dacă mai susține un asemenea personaj în fruntea ISJ și să se updateze cu informațiile: Guvernul PD-L și ministrul Funeriu a introdus clasa 0, așa că să nu mai caute vinovați pentru prostiile lui Mureșan. Placa “PeSeDe e de vină” e rulată de personaje mai musculoase și mai notorii!“, a transmis Daniel Suciu.

1 COMENTARIU

  1. Asta am votat, mai ales aici in Transilvania, cu sprijinul diasporetzilor nostri dragi, no asta avem .
    Peste tot in lume, partidele burghezo-mosieresti, sunt ” aplecate ” inspre popu.lime … sa le jecmaneasca si sa le exploateze la maxim posibil, nu sa le faca vre-o concesie favorabila . Acuma chemati-i inapoi… sa vina ” acasa ” toti diasporetii, la locurile de munca alea create si la salariul ala ca-n occident … !
    Asta inseamna un popor aiurea, care permite el sa voteze diasporetzii din strainatate pentru ei, rupti de orice realitate din tzara si care pentru Romania nu produc ansolut nici o plusvaloare …

SPUNE-TI PAREREA