Primăria municipiului Bistrița investește 200 000 de euro, respectiv aproximativ un milion de lei, pentru a începe digitalizarea serviciilor oferite de instituție, respectiv servicii hardware și software.

Primăria Bistrița a anunțat că investește aproximativ un milion de lei pentru achiziționarea unui pachet de echipamente și aplicații informatice care au ca scop dezvoltarea de servicii online pentru cetățeni în cadrul proiectului “Fundamentarea deciziilor şi măsuri pentru simplificarea procedurilor administrative pentru cetăţeni la nivelul UAT Municipiul Bistriţa”.

Cetățenii vor avea la dispoziție un portal de interacţiune, dar și diverse aplicații precum cea de plăţi online de pe dispozitive mobile pentru impozite şi taxe locale; eliberarea online de certificate de atestare fiscală; consultare online a ”dosarului personal” cu documentele emise de autoritatea fiscală locală și altele.

1 COMENTARIU

  1. Important este sa si rezolve ce vor primi de la cetateni, ca de raman la statutul de RECOMANDARE apoi totul este egal cu zero. Cam asa au stat lucrurile in timpul domniei fostului TATUC orasenesc. Totul a fost tradus de la cetateni ca o RECOMANDARE iar dezbaterile publice au fost un simulacru de orientare comunista.

SPUNE-TI PAREREA