O mașină s-a răsturnat și a ajuns în șanț în localitatea Herina. Două persoane au rămas blocate în interiorul autoturismului, fiin conștiente.

La fața locului au ajuns echipajul de terapie intensiva mobilă SMURD, un echipaj de pompieri cu autospeciala de descarcerare și un echipaj SAJ BN. Din primele informații, două persoane au rămas blocate în interior. Acestea sunt conștiente“, a transmis Marius Rus, purtător de cuvânt ISU BN.

UPDATE: Echipajul de prim ajutor SMURD de la Punctul de Lucru Lechinta a ajuns primul la locul solicitării și a procedat la extragerea în condiții de siguranță a celor doua femei rămase blocate în autoturism.

Victimele – în vârstă de aproximativ 30 de ani, respectiv 50 de ani au fost predate conștiente echipajului de terapie intensiva mobilă SMURD, respectiv echipajului de la Serviciul de Ambulanță Județean Bistrița – Năsăud.

Victimele erau blocate intre elemente de caroserie, dar au putut fi extrase în condiții de siguranță fără a fi nevoie de îndepărtarea elementelor de caroserie.

Cele doua victime erau stabile hemodinamic si respirator si au fost transportate la  UPU SMURD Bistrița pentru investigații medicale amănunțite.

UPDATE IPJ BN: Polițiștii Serviciului Rutier au intervenit pentru efectuarea de verificări la un accident rutier care a avut loc pe Drumul Național 15A, în localitatea Herina. A fost implicat un autoturism condus de o tânără de 21 de ani, din Băița, județul Mureș. Accidentul s-a soldat cu rănirea conducătoarei auto și a unei pasagere de 47 de ani, din Teaca. S-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, iar cercetările continuă pentru stabilirea cu exactitate a cauzei și a împrejurărilor în care a avut loc evenimentul.

 

SPUNE-TI PAREREA