Un bistrițean și-a pierdut viața prematur, în urma unui infarct, în insulele Tenerife din Spania. Acesta era stabilit acolo cu familia și era cunoscut prin pasiunea sa pentru sport. El lucra ca agent de security la Papagayo, cel mai mare club din Tenerife.

Moartea neașteptată a lui Eugen Petru Iurișniți, la vârsta de 53 de ani, a fost anunțată de către prieteni și familie pe facebook, alături de rugămintea de a ajuta la repatrierea lui.

Cu multă durere în suflet noi, familia ,facem un apel către toți cunoscuții atât ai mei cât și ai lui Genu, care a fost un suflet mare, un tată iubitor, un fiu ascultător și un tătic care si-a iubit copiii nespus de mult de asemenea și un prieten de nădejde iar adevaratii lui prieteni o știu foarte bine. Nu dorim decât sa îl aducem acasă sa fie alături de noi, să avem unde-l plânge !
Prin această postare vă rog pe toți cei care l-ați cunoscut și ați avut măcar un minim contact cu el să ne ajutați cu oricât se poate (nu contează suma) să îl repatriem . Familia pt el a fost extrem de importantă și ne dorim sa îl avem acasă. 
Cuvintele mele acum sunt foarte slabe față de durerea pe care cu toții o simțim ! Vă mulțumim din suflet. 
Contul în care se pot face donațiile este al mamei mele respectiv sora lui Eugen Petru Iurisniti
Iurisniti Diana
Idea Bank
COD SWIFT ROINROBUXXX
Cont Euro
IBAN RO09ROIN921500210300EU01
Cont Lei
IBAN RO52ROIN921500210300RO01

Adevărul este că suntem doar musafiri pe Pământ… nu proprietari…asa cum ne credem! Dar având marea oportunitatea în viață de a decide ce o să facem și unde o să mergem după viață….rămâne doar la atitudinea fiecăruia! GENU A FOST UN OM BUN! Un om cu o foarte bună educație de acasă și cu foarte mult respect față de familie, prieteni și mai ales pentru persoanele bune! Nu prea era priteten cu perversii și smecherii de doi bani!…eu sunt convins că dintre cei ce l-au cunoscut…ar putea confirma că era un om TARE….și GREU de doborât…
Vă rog pe toți cei ce i-ați fost prieteni sau cel puțini admiratori al acestei legende din Bistrița….să fiți alături de îndoliată familie care își dorește foarte mult ca neînsuflețitul corp a lui GENU să ajungă și să fie înmormântat în Bistrița așa cum se cuvine oricărui român după obiceiurile și tradiția noastră creștină!
Se înțelege situația de covid și că ne este mai greu ca niciodată la toți dintre noi….dar cred că suntem demni de a mai face un ultim efort pentru GENU… ….EUGEN PETRU IURIȘNIȚI de a-l ajuta să ajungă acasă la Bistrița!
Eu și Familia Iurișniți vă mulțumim din suflet!
ODIHNEȘTE-TE ÎN PACE GENULE…CE RĂU AI FĂCUT LA LUME?!?“, a scris și unul dintre prietenii săi, pe facebook.

SPUNE-TI PAREREA