Sursă foto: Radu Sîrbu

Un bărbat de aproximativ 73 de ani a, căzut în râu, în zona Valea Pietroasei din localitatea Bistrița Bârgăului. Echipajele de prim ajutor SMURD și un echipaj SAJ BN intervin la fața locului.

„Echipajul de prim ajutor SMURD de la Garda de Intervenție Prundu Bargaului și un echipaj de la SAJ BN intervin în localitatea Bistrița Bargaului (zona Valea Pietroasei) – persoană căzută în apa.Din primele informații, barbatul în vârstă de aproximativ 73 de ani este în stop cardiorespirator”,a transmis  ISU BN.

Din păcate, bărbatul nu a mai putut fi salvat.

UPDATE: La fața locului au intervenit și polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Prundu Bârgăului, care au efectuta cercetări în vederea stabilirii împrejurărilor în care s-a petrecut accidentul.

„Conform primelor date, un bărbat de 72 de ani, din Bistrița Bârgăului a fost găsit în albia râului Bistrița, în localitatea Bistrița Bârgăului. Din nefericire, acesta era decedat. În cauză urmează a fi dispusă necropsia cadavrului care va stabili cu exactitate cauza decesului.

Cercetările continuă în cadrul unui dosar penal deschis sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă“, a transmis IPJ BN.

SPUNE-TI PAREREA